Istra, Buje - Građevinsko zemljište 1000 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 504 puta
Šifra oglasa: 5839884

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 1.000,00 m²

Opširnije o oglasu

Ovo čarobno građevinsko zemljište površine 1000 m2 smješteno je u blizini gradića Buje u prekrasnoj regiji Istre, nedaleko od poznatog San Canzian resorta. Sa svojom povoljnom veličinom, ovo zemljište predstavlja odličnu priliku za izgradnju vašeg vlastitog doma s prekrasnim pogledom na more.
Jedna od ključnih atrakcija ovog zemljišta je neometan pogled na more, koji će vam pružiti nevjerojatan doživljaj svaki put kad zastanete i promatrate horizont. Ova karakteristika čini ovo zemljište posebno privlačnim za one koji cijene ljepotu priobalnog krajobraza.
Lokacija u blizini San Canzian resorta dodatno pridonosi privlačnosti ovog zemljišta, pružajući vam pristup raznim sadržajima i aktivnostima koje takvo područje može pružiti. U blizini možete očekivati restorane, rekreacijske mogućnosti i opuštajuće trenutke u luksuznom okruženju.
Ovo zemljište nudi potencijal za izgradnju doma koji ne samo da će zadovoljiti vaše potrebe za komforom i privatnošću, već će vam pružiti i svakodnevnu dozu spektakularnog pogleda na more. Ako tražite idealnu lokaciju za stvaranje doma iz snova, ovo zemljište u Istri moglo bi biti savršeno mjesto za vaše buduće planove.













Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914848178
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent59421
Direktan link: https://regent.hr/property/istra-buje-gradevinsko-zemljiste-1000-m2/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga