Hum - Poljoprivredno zemljište

Possesso nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Hum, Buzet, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/961-2720, 091/651-3050

Oglas je aktivan od 06.03.2024.
Oglas pregledan: 1030 puta
Šifra oglasa: 5774831

Cijena:
6.334 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Poljoprivredno
Površina: 3.167,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se idilično poljoprivredno zemljište smješteno na nekoliko minuta vožnje od Huma, najmanjeg grada na svijetu, što ga čini savršenim bijegom od gradske vreve i stresa. Zemljište nudi direktan pristupni put, olakšavajući svakodnevne aktivnosti ili razvoj potencijalnih poljoprivrednih projekata.
Sa ukupnom kvadraturom od 3167m2, ovo zemljište nudi obilje prostora za razne poljoprivredne aktivnosti ili kreiranje vlastitog vikend odmorišta u zelenilu sjeverne Istre. Okružen izvorima slatke vode, ovaj dragulj Istre obećava vitalnost i plodnost, pružajući neophodnu podršku za bilo kakve poljoprivredne pothvate ili vikend avanture u prirodi.
Najveći adut ovog zemljišta su prekrasni pogledi koji se pružaju s ove lokacije. Okruženi netaknutom prirodom i zelenilom istarskog krajolika, budući vlasnici mogu uživati u miru i tišini te očaravajućim pejzažima koji ih okružuju.
Ovo zemljište predstavlja izvanrednu priliku za one koji traže oazu mira i ljepote u ruralnoj Istre. Bez obzira želite li razvijati vlastite poljoprivredne projekte ili jednostavno uživati u mirnom vikend odmoru u prirodi, ovo zemljište pruža neograničene mogućnosti.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga