GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U OKOLICI LUPOGLAVA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Lupoglav, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 17.04.2024.
Oglas pregledan: 382 puta
Šifra oglasa: 5837525

Cijena:
61.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,84 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Općina Lupoglav smještena je u sjeveroistočnom dijelu Istarske županije. Graniči na istoku s Primorsko-goranskom županijom, te s općinama Lanišće i Cerovlje, i Gradom Buzet sve u sklopu Istarske županije. Prometno zauzima izuzetno povoljan položaj s obzirom da kroz nju prolaze glavni cestovni pravci koji spajaju Istarsku županiju i ostatak Hrvatske. Općina Lupoglav zauzima 92,19 km2 što čini 3,27% teritorija Istarske županije. Sjedište općine je u Lupoglavu. Lupoglav ima pet standardnih funkcija koje obilježavaju središnjost nekog naselja, tj. osnovnu školu, ambulantu, upravu, poštu i trgovinu živežnim namirnicama. Time Lupoglav čini mrežu središnjih naselja Istre. U općini Lupoglav stanovništvo je naseljeno u osam većih naselja, i to: Boljun, Boljunsko Polje, Brest pod Učkom, Dolenja Vas, Lesiščina, Lupoglav, Semić i Vranja.

Na predivnoj lokaciji u okolici Lupoglave nalazi se ovo idealno građevinsko zemljište površine 1835 m2. Zemljište je pravokutnog oblika i ravne površine, s vodnim i strujnim priključcima već na samom ulazu u česticu. Pristupni put je dovoljne širine za ishođenje građevinske dozvole. Zemljište se sastoji od dvije spojene čestice koje međusobno graniče te svaka čestica ima svoj pristupni put. Ova atraktivna lokacija nudi mirno okruženje i blizinu svih potrebnih sadržaja potrebnih za život. Idealno je mjesto za gradnju obiteljske kuće ili investiciju u turistički svrhe.

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na odličnoj lokaciji, te budućem kupcu nudi mogućnost uživanja u istom u razne namjene, da li za uživanje u istom u smislu izgradnje obiteljske kuće na mirnoj lokaciji okruženom predivnom prirodom ili u smislu iznajmljivanje u turističke svrhe.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga