Ovaj oglas je istekao!

Građevinsko zemljište u centru Kistanja, 625 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kistanje, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 333 puta
Šifra oglasa: 5854842

Cijena:
17.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Građevinsko zemljište u centru Kistanja, 625 m2
Građevinsko zemljište u centru Kistanja, 625 m2

U centru Kistanja smjestilo se zemljište ukupne površine 625 m2, a nalazi se u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja.

Oblik je pravilan i pravokutan. Teren je kos, u padu prema jugu i prema centralnom dijelu čestice, s visinskom razlikom max 2 m.

Zemljište ima građevinsku dozvolu i projekt za dva stana po 50 m2 te pruža odličnu priliku za izgradnju funkcionalnih i modernih domova.

Projektirana građevina je slobodnostojeća stambena građevina s jednom stambenom jedinicom (manja stambena građevina), katnosti P+1 (prizemlje i kat), s neprohodnim ravnim krovom. Maksimalne tlocrtne dimenzije građevine iznose 11,95 x 7,80 m.

Projekt sadrži planove za raspored prostorija, moguće i vizualizacije interijera, vanjski dizajn i detalje vezane uz infrastrukturu kao što su vodovod, struja i sustavi grijanja te hlađenja.

Neizgrađeni dio čestice uredit će se dijelom kao kolni i pješački pristup i parking, dijelom kao terasa, a preostali dio uredit će se kao zelena površina, hortikulturno uređena autohtonim niskim i visokim raslinjem.

Ovaj plan omogućuje izgradnju nekretnina prilagođenih manjim kućanstvima ili pojedincima koji preferiraju manje prostore ili žive sami. Također, može se razmotriti potencijal za iznajmljivanje jednog ili oba stana kao investicijska prilika. Ovisno o lokaciji i arhitektonskim detaljima, takvi stanovi mogu biti atraktivni za različite skupine ljudi na tržištu nekretnina.

Sva potrebna infrastruktura nalazi se uz zemljište. Pristupni put je asfaltiran, a susjedstvo je izuzetno mirno.

Općina Kistanje nalazi u Šibensko-kninskoj županiji , na prostoru Bukovice, površine 244,11 km², oko 30 km jugozapadno od Knina, graniči s Općinama Ervenik ( na sjeveru), Promina ( na istoku), Gradom Skradinom ( na jugu ), dok na zapadu graniči sa Zadarskom županijom. U istočnom dijelu Općine nalazi se dio područja Nacionalnog parka Krka. Ovim područjem protječe rijeka Krka, na kojoj se nalazi hidroelektrana Manojlovac, a tu su i vodom veoma bogat izvor Miljacka.