GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U CENTRU GRADA S POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 17.05.2024.
Oglas pregledan: 410 puta
Šifra oglasa: 5874426

Cijena:
62.400 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 64,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

U centru Pule, nedaleko od Arene se nalazi ovo vrlo atraktivno građevinsko zemljište površine 64 m2. Zemljište prekriva kameni nasip, koji se lako može odstraniti, čije bi se kamenje moglo iskoristiti za kamene zidove, a na zemljištu raste trava, bez velikog raslinja. Nalazi se između 2 stambene građevine u sredini. Do zemljišta je uredan pristupni put. Sa prvog i drugog kata moguć jepogled na more. Svi priključci kao što su voda, struja, kanalizacija i telefonski priključak su u neposrednoj blizini, što omogućava lako pripojenje.

Ova nekretnina je vrlo privlačna jer se nalazi u centru grada, ima sve priključke u neposrednoj blizini i kada se izgradi stan ili kuća, pogled na more. Uz ove pogodnosti u blizini su svi popratni sadržaji poput trgovina, kafića, restorana itd.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga