GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE TURISTIČKE NAMJENE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veprinac, Opatija - Okolica, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 25.04.2024.
Oglas pregledan: 196 puta
Šifra oglasa: 5847932

Cijena:
390.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 5,69 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Opatija pruža izvrstan odabir za odmor ljeti i zimi. Predivna priroda, parkovi,stare austro-ugarskeville, šetališta i plaževeć 160 godina privlače turisteiz Europei svijeta. Pravi užitak Kvarnerskog zaljeva najbolje ćete iskusiti pogledom na cijeli zaljev koji se pruža s prekrasnog Veprinca na obroncima Učke.

Upravo u Veprincu prodajemo građevinsko zemljište koje je prema prostornom planu. Zemljište je smješteno u dijelu građevinskog područja turističko-ugostiteljske namjene - T2. U prekrasnom prirodnom okruženju smješteno je veliko građevinsko zemljište od ukupno 5686m2.
Dozvoljena je gradnja apartmana, hotela te pratećih sadržaja uslužne, ugostiteljsko-turističke djelatnosti, i slične namjene. Pristupni putje uredan i asfaltiran, te je dovoljne širine a oblik zemljišta je pravilan te nakošen. Struja i vodanalaze se nedaleko od parcele zbog izgrađenih objekata u okolici. Vlasništvo je uredno. Zemljište nema nikakvog tereta.

Navedeno zemljište zbog svoje lokacije, panoramskog pogled na Kvarnerski zaljev te blizina mora i plaže Ičići te parka prirode Učka u prirodnom okruženju predstavlja veoma zanimljivo, atraktivno i investicijsko ulaganje.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga