GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA PROJEKTOM ZA IZGRADNJU KUĆE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Lupoglav, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 17.04.2024.
Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 5837522

Cijena:
67.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 2,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Općina Lupoglav smještena je u sjeveroistočnom dijelu Istarske županije. Graniči na istoku s Primorsko-goranskom županijom, te s općinama Lanišće i Cerovlje, i Gradom Buzet sve u sklopu Istarske županije. Prometno zauzima izuzetno povoljan položaj s obzirom da kroz nju prolaze glavni cestovni pravci koji spajaju Istarsku županiju i ostatak Hrvatske. Općina Lupoglav zauzima 92,19 km2 što čini 3,27% teritorija Istarske županije. Sjedište općine je u Lupoglavu. Lupoglav ima pet standardnih funkcija koje obilježavaju središnjost nekog naselja, tj. osnovnu školu, ambulantu, upravu, poštu i trgovinu živežnim namirnicama. Time Lupoglav čini mrežu središnjih naselja Istre. U općini Lupoglav stanovništvo je naseljeno u osam većih naselja, i to: Boljun, Boljunsko Polje, Brest pod Učkom, Dolenja Vas, Lesiščina, Lupoglav, Semić i Vranja.

Upravo u općini Lupoglav prodaje se ovo veliko građevinsko zemljište s građevinskom dozvolom i projektom za izgradnju kuće. Zemljište je veličine 2000m2. Voda i struja se nalazi 60m od parcele. Pristupni put je 5m širine. Zemljište je skoro pa pravokutnog oblika te je dužina zemljišta 67m a širina s jedne strane zemljišta 24m a s druge strane 44m.

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na odličnoj lokaciji, te budućem kupcu nudi mogućnost uživanja u istom u razne namjene, da li za uživanje u istom u smislu izgradnje obiteljske kuće na mirnoj lokaciji okruženom predivnom prirodom ili u smislu iznajmljivanje u turističke svrhe.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga