Ovaj oglas je istekao!

Građevinsko zemljište s pogledom na more u Vodicama, 875 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 303 puta
Šifra oglasa: 5854841

Cijena:
225.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Građevinsko zemljište s pogledom na more u Vodicama, 875 m2
Građevinsko zemljište s pogledom na more u Vodicama, 875 m2

Zemljište ukupne površine 875 m2 smjestilo se u mirnom i šumovitom dijelu Vodica, a nalazi se u neuređenom dijelu građevinskog područja naselja u zoni mješovite namjene oznake M.

Prema Urbanističkom planu Vodica na zemljištu je moguća gradnja stambene građevine, stambeno-poslovne građevine, poslovno-stambene građevine, građevine javne i društvene namjene, građevine športsko rekreacijske namjene, poslovnu građevine te građevine ugostiteljsko-turističke namjene.

Sva potrebna infrastruktura nalazi se uz zemljište, pristupni put je osiguran.

Zemljište je pravilnog i pravokutnog oblika čije su dimenzije cca 30 m x 30 m.

Zemljište je od mora udaljeno nešto više od 1 km. Velika prednost je svakako mirno okruženje bez gužve i buke, predivan pogled na grad Vodice i arhipelag. U susjedstvu se nalazi nekoliko kuća, a do centra Vodica potrebno je svega nekoliko minuta autom.

Grad Vodice, smješten 11 km sjeverozapadno od Šibenika, pruža izvrsne uvjete za nezaboravan i aktivan odmor. Kao najveće turističko središte regije, grad je domaćin mnogim zanimljivim festivalima, sajmovima i manifestacijama, ali se nude i raznolike mogućnosti za individualne sportske aktivnosti i rekreaciju. Također, Vodice su mjesto gdje se može živjeti tokom cijele godine obzirom da ima sve sadržaje potrebne za život