Građevinsko zemljište s pogledom na more, 420 m2, Prigradica

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Blato, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 26.04.2024.
Oglas pregledan: 207 puta
Šifra oglasa: 5849062

Cijena:
180.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Građevinsko zemljište s pogledom na more, 420 m2, Prigradica
Građevinsko zemljište s idejnim projektom za vilu s bazenom, 405 m2, Prigradica

Rijetka prilika atraktivnog zemljišta nalazi se u pitoresknoj i mirnoj uvali Prigradica na otoku Korčuli. Površina mu je 405 m2, a oblik je dug i pravokutan. Izrađeno je idejno rješenje za gradnju vile s bazenom. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju nalazi se ulazni hodnik, ostava, fitness i spa soba, wc, vešeraj, te open space kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica. Na katu nalazi se hodnik, te dvije spavaće sobe koje imaju vlastite kupaonice. Svaka soba ima izlaz na veliku terasu koja gleda na bazen. Bazen je veličine 30 m2.
Zemljištu je moguće pristupiti s gornje strane gdje je asfaltirana cesta, ( u projektu je predviđeno da s pristupne ceste budu nadstrešnice s 2 parking mjesta)
te glavni ulaz u vilu bočno. ( sa glavnoga puta niz stepenice).

Sva potrebna infrastruktura u blizini.

Obzirom da se zemljište nalazi na povišenom dijelu s blagim nagibom, pogled sa zemljišta seže na cijelu uvalu, te otvoreno more i otok Hvar. Do šljunčane plaže ima svega nekoliko minuta lagane šetnje, i apsolutno su svi potrebni sadržaji u blizini.

Umjesto vile sa bazenom postoji i opcija gradnje 3 apartmana kaskadno građena.
Za zainteresiranu građevinsku firmu moguće je napraviti ugovor o ortaštvu u zamjenu za jedan apartman.

Prigradica je zaselak na sjevernoj obali Korčule, primorski dio naselja Blato. Nalazi se 7 km sjeverozapadno od Blata te 39 km zapadno od grada Korčule.

Virtualna šetnja:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBefT-9BE/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true&intro_mouse_icon=false

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga