Građevinsko zemljište s kućom, 2880 m2

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Popovec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  01/2013-007

Oglas je aktivan od 14.03.2024.
Oglas pregledan: 368 puta
Šifra oglasa: 5788511

Cijena:
403.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 2.880,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se građevinsko zemljište s kućom površine 2880 m2 u Popovcu, Sesvete.

Zemljište se sastoji od dvije parcele te je u cijelosti u M1 zoni (mješovite, pretežito stambene namjene). Širina zemljišta uz cestu je približno 25 m, a dubina na najdužem dijelu približno je 112 m.

Pomoćne i/ili manje gospodarske građevine mogu se graditi do 50 m2 tlocrtne površine na jednoj građevnoj čestici. Iznimno, na građevnim česticama uz Varaždinsku cestu, pomoćne i/ili manje gospodarske građevine mogu se graditi do 100 m2 tlocrtne površine.

Ukupna visina građevine od kote uređenog terena do vijenca građevine je najviše 7,5 m.
Bruto razvijena površina glavne građevine može biti najviše 500 m2 za slobodnostojeće, a 300 m2 za poluotvorene građevine.
U jednoj glavnoj građevini mogu se graditi najviše dva stana.

Prigodom nove gradnje udaljenost građevinske linije od regulacijske linije ulice mora biti najmanje 5,0 m, a uz Varaždinsku cestu najmanje 8,0 m.
Najmanja udaljenost od međa susjednih građevnih čestica mora biti pola visine (h/2), ali ne manje od 3,0 m, računajući od fasade ili od istaka na fasadi.

Prigodom rekonstrukcije postojećih građevina najmanja udaljenost od međa susjednih građevnih čestica ne može biti manja od 3,0 m, računajući od istaka na fasadi.
U već sagrađenim dijelovima naselja, u skladu s lokalnim uvjetima, građevina može biti udaljena i manje od 3,0 m od jedne susjedne međe građevne čestice, ali ne manje od 1,0 m, pod uvjetom:
- da udaljenost od drugih međa susjednih građevnih čestica nije manja od 3 m;
- da se na građevini koja je na udaljenosti manjoj od 3 m od međe susjedne građevne čestice ne mogu graditi otvori prema toj međi.

Veličina građevne čestice s postojećom gradnjom ne može biti manja od:
- za slobodnostojeće građevine - 350 m2, s tim da širina građevne čestice mjerene na mjestu građevinskog pravca građevine ne može biti manja od 14 m;
- za poluotvorene građevine - 300 m2, s tim da širina građevne čestice, mjerene na mjestu građevinskog pravca građevine, ne može biti manja od 12 m.

Ukupna izgrađenost građevne čestice s postojećom gradnjom može biti:
- za slobodnostojeće građevine - najviše 30%;
- za poluotvorene građevine - najviše 40%.
Građevne se čestice mogu formirati samo ako imaju direktan pristup na javnoprometne površine planirane Urbanističkim planom.

Kuća je površine 214,98 m2.
Sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja. Etaže su povezane unutarnjim stubištem.
Prizemlje se sastoji od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka s blagavaonicom, dvije spavaće sobe i kupaonice. Potkrovlje se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice te kuhinje.

Od komunalne infrastrukture kuća ima struju, vodu i plin. Grijanje je centralno na plin, a odvodnja se vrši putem gradske kanalizacije.
Vanjska stolarija u prizemlju je PVC, a u potkrovlju drvena.



Asistent agenta: Valentina Banovec
Mob: 099/462-0956
E-mail: [email protected]






ID KOD AGENCIJE: 1903

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga