GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA IZUZETNO MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Labin, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 22.03.2024.
Oglas pregledan: 764 puta
Šifra oglasa: 5800605

Cijena:
165.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 855,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi za jednu od najpogodnijih i najadekvatnijih regija za život te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom.Na brežuljku iznad Rapca smjestio se srednjevjekovni grad Labin u kome se šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima.

Upravo u neposrednoj blizini Labina nalazi se ovo prostrano građevinsko zemljište stambene namjene i površine 855 m2. Građevinska parcela posjeduje pristupni put, urednu dokumentaciju i dobiveni su svi uvjeti za priključke.Lokacija je izuzetno mirna i veoma atraktivnašto ovu nekretninu čini zaista jedinstvenom, kao i neposredna blizina mora od 900 metara.
Započeta je gradnja prometnice sa infrastrukturom u smislu hidrantske mreže, oborinske odvodnje, vodovodnih cjevovoda, javne rasvjete, telekomunikacije, a do sada su izvršeni grubi građevinski radovi. Postoji mogućnost kupnje veće površine zemljišta.Cijena je izražena bez PDV-a.

Navedena nekretnina zbog svoje nezamjenjive lokacije, površine, potencijala, morem na dlanu predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili gradnje objekta za uživanje u istom za ugodan obiteljski život.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga