Građevinska Parcela u Zastolju: Pogled na Dolinu i Planine

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Zastolje, Konavle, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 26.04.2024.
Oglas pregledan: 237 puta
Šifra oglasa: 5849089

Cijena:
187.439 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Građevinska Parcela u Zastolju: Pogled na Dolinu i Planine
Građevinska parcela, 7.942 m2, Zastolje, općina Konavle, Dubrovačko – neretvanska županija

U naselju Zastolje, smještenom unutar općine Konavle, smjestila se građevinska parcela s ukupnom površinom od 26.777 m2.
Nalazi se unutar granica građevinskog područja športsko – rekreacijske namjene, golf R1, športska dvorana R4, športsko igralište R5.
Parcela impresivnih dimenzija gotovo pravilnog oblika, s dužinom od otprilike 160 m i širinom od 50 m, smještena je uz asfaltiranu cestu, čime je osiguran lak pristup. Svojim položajem omogućuje jednostavan pristup ne samo cesti, već i fascinantnom pogledu koji se pruža s parcele, pružajući neometan panoramski doživljaj na dolinu i obronke planine.
Sva ostala infrastruktura je u blizini.

Udaljenost do mora je oko 4 km te dodatno obogaćuje ovu nekretninu, pružajući potencijalnim investitorima i budućim korisnicima jedinstvenu priliku za uživanje u blizini prirode i ljepoti obližnjeg mora.

S obzirom na impozantnu veličinu ove parcele, otvaraju se brojne mogućnosti za potpuno iskorištenje njenog potencijala. Ova parcela je idealna za one koji žele graditi prostor namijenjen sportskim i rekreacijskim aktivnostima te uživati u jedinstvenom okruženju koje pruža.

Ujedno, Zastolje je samostalno naselje, 18 km udaljeno od zračne luke Dubrovnik, 20 km od Herceg Novog te oko 35 km od Dubrovnika.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga