EKSKLUZIVNO PROSTRANO ZEMLJIŠTE SA DVA LEGALIZIRANA OBJEKTA NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  052/521-777

Oglas je aktivan od 15.03.2024.
Oglas pregledan: 478 puta
Šifra oglasa: 5791134

Cijena:
364.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 4,03 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Vodnjan je grad u južnoj Istri, smješten desetak kilometara sjeverno od Pule. Poznat je po svojim maslinicima, proizvodnji maslinovog ulja kao i po svojoj bogatoj povijesti i slikovitim ulicama. Vodnjan je popularna destinacija za posjetitelje koji traže autentično iskustvo istarskog načina života i prekrasne krajolike.

Upravo u jednom malom mjestu na području Vodnjananalazi se navedeno prostrano zemljište ukupne površine od4 028 m2. Na zemljištu se nalaze dva legalizirana gospodarska objekta koja služe kao spremište. Legalizirani podrum posjeduje površinu od 43 m2 dokdrugi gospodarski objekt posjeduje veličinu od 34 m2. Zemljište također posjeduje 70-tak posađenih maslina što pruža izvrsnu priliku za nastavak održavanja kao i proizvodnju maslinovog ulja.

Navedeno zemljište predstavlja izuzetno atraktivnu i zanimljivu nekretninu zbog svoje veoma mirne lokacije, površine, blizine uređenih plaža kao i svih popratnih sadržaja te budućem kupcu pruža izvanrednu priliku za razvoj plodnih poljoprivrednih kultura te ostvarivanje potencijalnih prihoda, uz blizinu prirode i mogućnost stvaranja održivog i zadovoljavajućeg načina života.



ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385 99 2982 283
[email protected]
Ana Tomičić
Administrator

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga