EKSKLUZIVNO PROSTRANO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE U BLIZINI NASELJA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peruški, Marčana, Istarska

Telefon  097/683-3743

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 1214 puta
Šifra oglasa: 5795385

Cijena:
29.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 11,94 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U Istri na jugoistočnom dijelu priobalja smjestilo se naselje Peruški koje kroz godine u godinu ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te postaje sve zanimljivija za ulagače zbog predivnih plaža, a i samog Istarskog autohtonog štiha.

Upravo na mirnoj lokaciji u blizni naselj Peruškismjestilo se ovo prostrano poljoprivredno zemljište sveukupne površine 11 941 m2. Zemljište posjeduje uredan pristupni put kako sa asfaltirane ceste, tako se duž cijelog zemljišta sa jedne strane proteže i šumski put, što budućem vlasniku daje mogućnost ulaska na zemljište sa dvije strane.
Zemljište je mješovitog sadržaja u smislu šume i djelomično oranice i okruženo je predivnom prirodom i zelenilom, a opet blizu svih popratnih sadržaja za život što budućem vlasniku nudi razne mogućnosti.

Navedeno zemljište zbog svoje površine i mirne lokacije predstavlja veoma zanimljivu nekretninu, te nudi pregršt mogućnosti budućem kupcu u smislu bavljenja poljoprivredom, šumarstvom, otvaranjem OPG-a, uživanja u smislu zemljišta za odmor i rekreaciju ili uređivanja istog.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385976933743
[email protected]
KRUNA PETROVIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga