EKSKLUZIVNO PROSTRANO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE DO GRAĐEVINSKOG

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 1162 puta
Šifra oglasa: 5792422

Cijena:
70.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 2,56 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Općina Medulin smještena je na samom jugu istarskog Poluotoka u priobalju. Medulin, nekad ribarsko mjesto, danas je moderno turističko središte koje se u zadnjih deset godina istaknulo kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj što dokazuje i najveći broj ostvarenih noćenja proteklih godina.

Upravo u neposrednoj blizini grada Pule, u općini Medulin smješteno je prostranopoljoprivredno zemljište površine 2560 m². Zemljište je pravokutnog oblika, ravne površine, posjeduje pristupni put, koji se nalazi odmah do asfaltirane ceste, nedaleko od centra mjesta, a opet u mirnom djelu okruženo predivnom prirodom i zelenilom. Zemljište se nalazi u blizini svih popratnih sadržaja, trgovina, restorana, pošte, banke itd. Ukupna površina ovog prostranog zemljišta obuhvata nekoliko katastarskih čestica od kojih svaka posjeduje pristupni put i nalaze se jedna do druge. Mogućnost kupovine manje površine.

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na odličnoj lokaciji, te budućem kupcu nudi mogućnost uživanja u istom u razne namjene, da li za uživanje u istom u smislu boravljenja u prirodi sa svojim najmilijima, da li za obradu i bavljenje raznim poljoprivrednim djelatnostima, ali i mogućnost prodaje čestica ukoliko postoji želja za manjom površinom, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga