EKSKLUZIVNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA RUBU URBANIZACIJE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 980 puta
Šifra oglasa: 5796747

Cijena:
49.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 654,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre smješteno je jedno malo priobalno naselje zvano Peroj, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u Peroju na odličnoj lokaciji svega 350 metara do centra smješteno je ovo atraktivno poljoprivredno zemljište površine 645 m2. Parcela je ravne površine, pravilnog oblika sa urednim asfaltiranim pristupnim putem dostatne širine.

Navedena nekretnina predstavlja zanimljivu investiciju zbog svoje površine, odlične lokacije, blizine urbaniziranih zemljišta i centra Peroja, predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost investicije u budućnosti za izgradnju i uživanje za ugodan obiteljski život ili bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te trenutno uživati na poljoprivrednom zemljištu u smislu zemljišta za odmor i rekreaciju ili uređivanja istog.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga