EKSKLUZIVNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 1136 puta
Šifra oglasa: 5792379

Cijena:
59.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 1,64 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre smješteno je jedno malo priobalno naselje zvanoPeroj, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u Peroju nalazi ovo prostrano poljoprivredno zemljište površine 1636 m2. Zemljište je pravilnog oblika i sa jedne strane je ograđeno kamenim zidom. U neposrednoj bliini zemljišta nalaze se priključci za struju i vodu. Nalazi se na veoma mirnoj lokaciji svega 700 m od centra naselja.

Navedena nekretnina predstavlja zanimljivu investiciju zbog svoje površine, odlične lokacije, predstavlja veliki potencijal te pruža budućem kupcu veoma ekonomično ulaganje u razne namjene poput bavljenja poljoprivredom, maslinarstvom, ulaganja u rekreacijske svrhe ili slično.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga