EKSKLUZIVNO JEDINSTVENO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA POGLEDOM NA MORE NA SAMO 2...

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 5796768

Cijena:
749.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,22 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Jedno malo crnogorsko selo zvano Perojsmješteno je na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u Peroju, nedaleko od mora - na svega 250 metara i na pješačkoj udaljenosti od centra na svega 100 metara nalazi se ovo prostranoi atraktivnograđevinsko zemljište površine 1221 m2.Parcela je raritetna obzirom na izgrađenost naselja te je na idealnoj poziciji bilo da budući vlasnik želi graditi obiteljsku jednu ili dvije kuće ili pak nekretnine za bavljanje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja. Zemljište posjeduje asfaltirani pristupni put, a dokumentacija je uredna.

Navedena nekretnina predstavlja izuzetno atraktivnu i zanimljivu nekretninu zbog svoje odlične lokacije, površine, pristupnog puta, oblika, blizine uređenih plažate nudi mogućnost budućem vlasniku gradnju objekata za obiteljsko stanovanje ili mogućnost izgradnje više stambenih objekata za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja istih, te veoma brz povrat uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga