EKSKLUZIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680, 097/683-3743

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 1028 puta
Šifra oglasa: 5795455

Cijena:
79.700 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

U blizini najjužnijeg grada Istarske županije Pule smješten je jedan manji gradić zvan Vodnjan. Vodnjan kao grad nam pruža bogatu povijesnu baštinu potkrijepljenu sa vrijednim domicilnim stanovništvom, poznat je po proizvodnji visoko kvalitetnog maslinovog ulja, također kao grad stimulira i potencira razvoj lokalne i regionalne proizvodnje, industrije i gospodarstva te u proteklih nekoliko godina znatno ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te kao što je vidljivo postaje sve poželjnija destinacija za investiciju i za život.

Upravo u sklopu općine Vodnjan, na par minuta vožnje od centra, nalazi se ovo prostrano građevinsko zemljište površine 1002 m2. Zemljište je pravilnog oblika i građevinske namjene okruženo prirodom i zelenilom. Posjeduje uredan pristupni put dovoljne širine, a neposredno pored zemljišta se nalazi svi neophodni priključci.Nekretnina se nalazi na veoma mirnoj koja zasigurno pruža ugođaj i oazu mira, ali opet neposredno u blizini svih popratnih sadržaja, supermarketa, restorana, škole, vrtića, pošte, igrališta i ostaloga.

Navedeno zemljište predstavlja visokoisplativu nekretninu zbog svoje površine, lokacije i blizine svih popratnih sadržaja te nudirazne mogućnosti budućem vlasniku u smislu gradnje objekata za život, a isto tako i mogućnost gradnje turističkih objekata i bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja istih, te jamči brz povrat uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

+385976833743
[email protected]
Kruna Petrović
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga