ATRAKTIVNO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  098/323-390, 091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 868 puta
Šifra oglasa: 5796773

Cijena:
199.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,01 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

U sklopu grada Pule u elitnom naselju Štinjan na veoma mirnoj lokaciji nalazi se ovo atraktivno građevinsko zemljište površine 1014 m2. Zemljište je pravilnog oblika na samo kilometar udaljenosti od prekrasnih plaža i blizu svih popratnih sadržaja poput parkova, trgovina, barova, restorana, ljekarne, pošte i sl.. Zemljište je ravne površine i posjeduje uređeni pristupni put. Mogućnost gradnje P+1. Priključci struje i vode nalaze se u neposrednoj blizini zemljišta s obzirom na veliku izgrađenost naokolo istog. Ovo atraktivno zemljište posjeduje i lokacijsku informaciju.

Navedeno zemljište zbog svoje lokacije, površine i oblika predstavlja jedinstvenu nekretninu te nudi bezbroj mogućnosti budućem kupcu u smislu gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i veoma brzom povratku investicije ili gradnje objekta za svakodnevni život.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+38598323390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga