ATRAKTIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE-TURISTIČKE NAMJENE 300 M OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 27.04.2024.
Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 5851180

Cijena:
1.066.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 5,15 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je starorimski gradić zvanPulakoji je ujedno i najveći grad Istarske županije. Pula je bogata svojom kulturnom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Na manje od 10-tak kilometara od Pule nalazi se malo turistično naseljePuntižela,sa predivnim plažama i turističkim sadržajima, autokampom i hostelom smješteno na jugozapadnoj obali Istre nasuprot na posebno lijepom lokalitetu i nasuprot nacionalnog parka Brijuni.Odmah do izgrađenog kampa, na 300 metara od mora i plaže, se nalazi ovograđevinsko zemljišteukupne površine 5150 m². Zemljište je unutar uređenog građevinskog područja, u zoni (T2-turistička naselja) što znači da ima mogućnost gradnje turističkog naselja ugostiteljskih smještajnih građevina koje mogu sadržavati jednu i/ili više djelatnosti (smještaj gostiju, trgovina, usluge, kultura, sport i rekreacija i dr.).

Istaknuto:


Uredno vlasništvo
Pristupni put
Udaljenost od mora 300 m
Ravno i očišćeno zemljište
Voda, strujau blizini


Zbog svoje odlične lokacije i blizine popratnih sadržaja ovo prostrano građevinsko zemljište predstavlja izuzetan potencijal za investiciju u gradnju više objekata ugostiteljsko turističke namjene sa brzim povratom uloženih sredstava. Sva potrebna infrastruktura nalazi se u neposrednoj blizini.



ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga