ATRAKTIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA SAMO 300 METARA OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 1190 puta
Šifra oglasa: 5792461

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,42 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Fažanaje prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja, a isto tako je pogodno za investicije sa veoma kratkim vremenskim povratom.

Upravo u Fažani se nalazi navedeno građevinsko zemljište sveukupne površine 1416 m2. Posjeduje uredan pristupni put dostatne širine za ishodovanje građevinske dozvole, pravokutnog je oblika sa blagim padom što nam nudi mogućnost smještaja budućeg objekta po želji na navedenom zemljištu. Idealne je jugozapadne orijentacije, posjeduje desetak starijih stabala maslina, te je trenutno navedena površina parcelirana u dvije čestice što nam nudi mogućnost budućem vlasniku za gradnju dva objekta ili prodaju jedna od čestica u budućnosti. Infrastruktura nam se također nalazi na samom ulazu u zemljište kao i popratni sadržaji koji nam se nalaze u blizini od trgovine, plaže, škole, vrtića, šetnice, pošte, parka, igrališta i slično.

Navedeno zemljište zbog svoje površine, oblika i nezamjenjive lokacije predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za budućeg kupca u smislu gradnje doma za stanovanje ili pak gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja sa garancijom veoma brzog povrata uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga