ATRAKTIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/640-7000, 098/323-390

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 786 puta
Šifra oglasa: 5795473

Cijena:
210.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 804,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Fažana je prekrasno i autentično, malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre a njen sastav čini i predivan Nacionalni park Brijuni. Zahvaljujući razvoju i sadržajima slovi kao jedna od najuspješnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, a samim time može se pohvaliti i velikim brojem posjetitelja, dok je u isto vrijeme pogodna za investicije sa kratkim vremenskim povratom.

U sklopu općine Fažana na veoma mirnoj lokaciji nalazi se ovo atraktivno građevinsko zemljište površine 804 m2 pravilnog oblika uz proširenje sa obje strane na početku parcele. Zemljište se nalazi na predivnoj lokaciji u mirnom djelu naselja na samo 600 metara od prekrasnih plaža i blizu svih popratnih sadržaja poput parkova, trgovina, barova, restorana, ljekarne, pošte i sl.. Zemljište je ravne površine i posjeduje uređeni pristupni put. Priključci struje i vode kao i kanalizacija nalaze se u neposrednoj blizini zemljišta s obzirom na veliku izgrađenost naokolo istog. Ovo atraktivno zemljište posjeduje i geodetski elaborat kao i lokacijsku informaciju.

Navedeno zemljište zbog svoje lokacije, površine i oblika predstavlja jedinstvenu nekretninu te nudi bezbroj mogućnosti budućem kupcu u smislu gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i veoma brzom povratku investicije ili gradnje objekta za svakodnevni život.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+38598323390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga