ATRAKTIVNA GRAĐEVINSKA PARCELA SA IDEJNIM PROJEKTOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Juršići, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 26.03.2024.
Oglas pregledan: 716 puta
Šifra oglasa: 5805674

Cijena:
145.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 828,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

U središtu južnog dijela Istre na pola puta Pazin-Pula, uz cestu koja spaja unutrašnjost s jugom poluotoka, položen je gradić. Na krševitoj visoravni okružen šumama, pašnjacima i vinogradima, sa svojim kaštelom, crkvamai zvonikom smjestio se Svetvinčenat. Područje općine Svetvinčenat obuhvaća u cijelosti katastarske općine: Svetvinčenat, Smoljanci, Bokordići, Juršići i Štokovci, te dijelove katastarskih općina Vodnjan i Filipana.

U Juršićima nalazi se ovo prekrasno građevinsko zemljište od 828m2 na idealnoj lokaciji sa strujom, vodom te idejnim projektom spremnim za gradnju. Kuća bi se prostrla na 115m2 prizemlja gdje bi se nalazila prekrasna osvijetljena kuhinja sa ostavom, blagovaonica, dnevni boravak, toalet i praonica rublja. Iz dnevnog boravka izlazi se na predivnu terasu i pogled na bazen. Na katu nalaze se prekrasne 3 spavaće sobe sa dva kupatila.

Ova idealna nekretnina budučem kupcu može pružati topao dom za porodicu ili idealano ulaganje u posao bavljenjem turizmom te brzim povratom uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga