ATRAKTIVNA GRAĐEVINSKA PARCELA 500 METARA OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pješčana Uvala, Medulin, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5796655

Cijena:
520.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 2,08 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni Grad smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Grad se ponosi bogatom prošlošću koja seže unatrag tisućama godina te je ostavila dubok trag na njegovoj arhitekturi, kulturi i identitetu. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena. Gastronomska scena Pule nudi izvrsnu kombinaciju istarske kuhinje, obogaćene svježim plodovima mora i lokalnim sastojcima. Radi svih tih pojedinosti postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u Puli nalazi se ovo elitno naselje Pješčana Uvala, koje je i destinacija ovog prekrasnog građevinskog zemljišta od 2076m2 udaljenog 500m od mora. Atraktivna lokacija sa pristupnim asfaltnim putem i prekrasan kvadratni obilk zemljišta koji se održava, malčira, čisti te je zbog toga ravne površine i time pogodniji za bilo kakve radove. Svi neophodni priključci nalaze se do samog zemljišta sa pristupnog puta, te posjeduje sve potrebne uvjete za početak gradnje i ishodovanje građevinske dozvole.

Ova nekretnina zbog svoje lokacije, površine,oblika i pristupačnosti pruža jedinstvenu priliku za mnogobrojne projekte budućem kupcu, bila izgradnja za obavljenje ugostiteljske djelatnosti i bržim povratom investiciskih sredstava ili izgradnju modernog doma za sebe i svoju obitelj na prekrasnoj i funkcijonalnoj lokaciji.



ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga