solo® by AL-KO Multitool + priključna kosa 130 MT Comfort pro

SOLO DOM d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Prečko, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  01/3498-101, 099/349-8590

Oglas je aktivan od 08.03.2024.
Oglas pregledan: 136 puta
Šifra oglasa: 5780117

Cijena:
319,90 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Vrsta: Oprema

Opširnije o oglasu

solo® by AL-KO Multitool + priključna kosa 130 MT Comfort pro Broj. art. 127634

Motor dvotaktni Zapremina motora 30 cm3 Snaga 0,9 kW/ 1,22 KS Svestrana uporabu u vrtu, Dodatni priključci koji nisu u opsegu isporuke: štapna pila, škare za živicu i produžetak cijevi od 100 cm.

Osnovni uređaj s priključnom kosom (nož i glava za nit).
Motor s niskim emisijama.
Praktična asimetrična loop ručka za savršeno i udobno rukovanje.
Sustav Easy-Start - motor se lako pokreće uz minimalan napor.
Uključen udobni, podstavljeni dvostruki pojas.
Kutni prijenosnik bez održavanja.

Svestrani alat za vaš vrt - naš solo® by AL-KO benzinski višenamjenski alat 130 MT

Kao mobilni višenamjenski uređaj, ova benzinska motorna kosa ne samo da impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj solo® by AL-KO kvaliteti, već preuzima i druge poslove s pravim alatima za rezanje. Nastavak motorne kose s glavom Fast and Easy (za jednostavno uvlačenje niti i brzo namatanje bez otvaranja glave) i s dva različita noža (3 zuba i nož za malčiranje) uključeni su u opseg isporuke. Višestruka upotreba može se proširiti pomoću nastavka štapne pile (CSA 130 MT), nastavka škara za živicu (HTA 130 MT) ili s produžetkom cijevi osovine od 1 m (MTA 130 MT) (opcija - nije uključeno u opseg isporuke).

Inovativni motor

Zahvaljujući ovom posebnom motoru s niskim vibracijama, postiže se čišće i bolje izgaranje (do cca. 45% manje CO² ispušnih plinova) i uz manju potrošnju goriva. Nakon izgaranja, komora za izgaranje se čisti zrakom od izgorjele smjese (ispušnih plinova), tako da za sljedeće izgaranje gotovo da ne ostaje neizgorjela smjesa.

Visoka udobnost i savršeno rukovanje postignuti su sustavom Easy Start - lako pokretanje motora uz malo napora - i praktičnom asimetričnom ručkom s petljom. Uz to, tu je i podstavljena dvostruka traka za nošenje i ručka mekana na dodir koji su uključeni u opseg isporuke. Konusni zupčanik je potpuno zatvoren i stoga ne zahtijeva održavanje. Zahvaljujući djeljivoj osovini alata, motorna kosa je također dizajnirana za jednostavan transport i skladištenje koji štedi prostor. Bez obzira na vrijeme rada baterije, duljinu kabela i nered kabela - vaša prednost na velikim travnjacima i parkovima, a posebno na otvorenim površinama.

Želite li proširiti područje upotrebe svog višenamjenskog alata? Tada su vam na raspolaganju nastavak lančane pile CSA 130 MT (br. artikla 127635) i nastavak za škare za živicu HTA 130 MT (br. artikla 127636).

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga