Gavezova mast

Lokacija  Marinići, Viškovo, Primorsko-goranska

Telefon  091/896-7910

Oglas je aktivan od 02.04.2024.
Oglas pregledan: 792 puta
Šifra oglasa: 4846474

Cijena:
8 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Gavez je jedna od najljekovitijih biljaka koja sadrži: 18 aminokiselina od mogućih 20, od mineral sadrži: kalcij, kalij, fosfor, željezo, magnezij, sumpor, bakar, cink, selen i germanij, od vitamina: vitamin A, C i B kompleks gdje se ističu vitamini kolin i B-12.
Gavez je biljka koja ima moć čudotvornog liječenja mnogih oboljenja, a zapisi postoje još od stare antike i srednjeg vijeka. Gavezova mast se danas koristi za pomoć u liječenju kod: vanjskih i unutarnjih rana, posjekotina, ispucanosti kože, podljeva, lomova kostiju, čireva, oteklina, kod proširenja vena, reumatičnih tegoba, kostobolje i upale kostiju, upala podrebrice, sprječava otrovanje krvi kod neočišćenih rana, djeluje protiv bakterija a rane zacjeljuju gotovo bez ožiljaka, pomaže kod slabe cirkulacije, ujednih rana insekata, otklanja bolove u kukovima, ramenima, laktovima i zglobovima šaka i prstiju, koljena, skočnih zglobova i stopala, kod prijeloma kostiju, uganuća i puknuća mišića, hemoroida koje liječi u jednom danu, dekubitalnih rana, neuralgija, psorijaze itd.
Gavez je jedina poznata biljka koja liječi i uklanja čukljeve - deformacije kosti palca, za koje moderna medicina nema rješenja osim operacije. Gavezova mast se nanosi na bolna mjesta barem tri puta dnevno, omogućuje normalno disanje kože, ne zatvara pore i lako se ispire.
Gavezova mast je 100 % prirodni pripravak.
Isprobajte ljekovitost ove biljke i osvjedočite se o moći prirode!
50 ml. = 8 eura.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga