Ovaj oglas je istekao!

Udomi me! Predivna Bellatrix traži svoje čudesne ljude!

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/938-9716

Oglas pregledan: 204 puta
Šifra oglasa: 4493097

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Bella je izbačena na cestu jedne hladne i kišne zagrebačke večeri. Da nije bilo njenog jedinstvenog mačjeg pjevušenja, ne bih ju nikada uočila u mračnom kutu kraj moje zgrade. Ali jesam.uočila sam ju. I to je bilo to, trenutak bez povratka. Znala sam da ju moram ponjeti sa sobom u stan i spasiti ju jer netko drugi nije imao toliko empatije.
Bella je sad skoro tjedan dana kod mene i osuđena je na par kvadrata balkona jer moje 2 životinje nikako ne želi imati posla s njom i pokazuju agresivnost prema njoj.

A ona.ona je divna. Zato sam joj i podarila ime Bella.Najmaznija, najzahvalnija, najneustrašivija maca pjevnog glasa.Bella. Voli davati sitne pusice, voli papati, ne boji se pasa, mačaka, grmljavine, buke.i voli da ju se mazi po malom trbušćiću!
Bella je divna i zaslužuje divne ljude. One kojima će uljepšati svaki dan i dati im na znanje svoju zahvalnost tim svojim divnim glasićem i puuuuuusicama.

Ako niste u Zagrebu, mogu ju dovesti gdje god treba.

Bellu šaljem u njen Zauvijek dom s novim transporterom, (Ikea) stylish kućicom za mace, hranom, igračkama.i ako je novac problem, pokrivam i obavezna cijepljenja i sterilizaciju. Zašto?
Jer je toliko divna.