Ovaj oglas je istekao!

TC Nova System

Lokacija  Voltino, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb

Telefon  097/663-5445

Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 4539641

Cijena:
199,08 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno
  • Rabljeno

Opširnije o oglasu

Prodaje se vrhunski multiefekt TC Nova System. Nema što ne može.jedini multić s analognom drive sekcijom, ne boja zvuk pojačala, vrhunski TC modulacijski efekti po čemu su najpoznatiji. Ima mogućnost spajanja expression pedale pa kontroliranje neke postavke nekog efekta na taj način. Ima MIDI ulaz/izlaz pa se može kontrolirati i preko MIDI kontrolera.

Ima 20 bankova, a svaki 3 slota, znači sve skupa 60 različitih kombinacija i postavka se može memorirati te svaka postavka različito nazvati. Ima i 20 bankova već gotovih zvukova koji dolaze s TC System-om. Ima chorus, flanger, phaser, vibrato, tremolo, phaser.octaver, detune, wham, intelli P, shifter.clean, analog, tape, dynamic, dual, ping pong delay.spring, hall, room, plate reverb.compressor, EQ, noise gate, overdrive, distorzija.

Svaka postavka svih efekata se može dovesti u krajnosti što ga čini odličnim za eksperimentiranje i pronalaženje vlastitog zvuka. S reverbom se stvarno može SVE, doslovce svaki zvuk koji si zamisli se može dobiti. To je zato jer nudi i postavke kao SIZE (box, tiny, small, medium, large, XL, huge), COLOR (wool, warm, crisp, bright, glass) i SHAPE (curve, square, round). Jednako opsežne postavke nudi delay i modulacijska sekcija.

Brojni profesionalni glazbenici koriste ovaj efekt npr. Neno Belan

Equalizer je parametarski što znači da korisnik sam bira koje frekvencije boostati ili cutati, te širinu boosta ili cut-a. Noise Gate odlično funkcionira, kao i compressor.

Odličan je za višesatno jammanje s bendom, nikad nije dosadno jer se uvijek nešto novo nađe :D Koristio sam ga i s akustičnom i s električnom gitarom, koristio ga je i basist a siguran sam da se može implementirati i na klavijature.

U odličnom je stanju s tek manjim ili vrlo malim fizičkim oštećenjima. Građen kao tenk, neuništiv, s gumenom podlogom protiv sklizanja. Nije težak (cca 2,8kg). Dolazi s isprintanim uputama te strujnim kabelom, originalnu ambalažu ne posjedujem. Mogu slati poštom, može se doći probati (lokacija je točna, posjedujem i pojačalo i gitaru).

Moguće kombinacije.