Ovaj oglas je istekao!

WiFi bežična tipkovnica i miš 2,4 GHz KS-3

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 374 puta
Šifra oglasa: 5032946

Cijena:
18,58 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Tipkovnica
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

WiFi bežična tipkovnica i miš 2,4 GHz KS-3
Tipkovnica, pametni bežični daljinski upravljač omogućit će vam udobno upravljanje više uređaja sa znatne udaljenosti. Savršeno za upotrebu u multimedijalnim akademskim predavanjima, prezentacijama kao i za svakodnevnu zabavu – pametni TV, igraće konzole, kućno kino, računala.

Ugrađeni visokokvalitetni gravitacijski senzor omogućuje vam upravljanje pokazivačem zaslona u zraku, držanje daljinskog upravljača i upravljanje pokretima miša. Ova otopina ne zahtijeva ravnu površinu.

Standardni gumbi, kao i kod bilo kojeg standardnog daljinskog upravljača, omogućuju upravljanje osnovnim funkcijama kao što su kontrola glasnoće, rad izbornika, odabir kanala te priključeni uređaj na njemu i izvan njega.

Klasični QWERTY raspored tipki osigurava ugodan i brz rad na bilo kojem uređaju. Uređaj vam također omogućuje unos posebnih znakova i brojeva, što olakšava upravljanje media playerima, računalima, tabletima i mnogim drugim uređajima.

Posebno profilirana struktura daljinskog upravljača dizajnirana je tako da savršeno pristaje ruci. I korištenje gumba s obje strane uređaja, što je omogućilo dodavanje mnogih značajki za multimedijsku podršku.

Samo priključite TV karticu u USB priključak bilo kojeg uređaja s USB priključkom da biste počeli raditi. Plug & Play veza omogućuje trenutnu instalaciju na Windows, Linux, Android i Mac OS. Zahvaljujući upotrebi kabela dugog 1,5 metra, lako možete priključiti tipkovnicu i prikladno postaviti kabel.

– Frekvencija: 2,4 GHz

– Radni raspon: cca 10 m

– Kompatibilnost: Windows, Mac OS, Linux, Android

– Značajke: tipkovnica + miš + multimedija, ZRAČNI MIŠ

– Ugrađena punjiva baterija: DA

– Dimenzije: 151 x 45 x 14 mm

– Težina: 65 g