Ovaj oglas je istekao!

USB RGB optički miš 4800 DPI PW6

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 444 puta
Šifra oglasa: 5033028

Cijena:
17,25 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Miš
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

USB RGB optički miš 4800 DPI PW6
Ovaj jedinstveni miš ispunjava očekivanja čak i najzahtjevnijih igrača igre. Opremljen je s 8 programabilnih tipki i ima razlučivost podesivu u rasponu od 1200-4800 DPI. Također se odlikuje širokom kompatibilnošću i ergonomskim dizajnom. RGB pozadinsko osvjetljenje sa 6 dostupnih načina osvjetljenja daje jedinstven karakter.

Miš je opremljen naprednim optičkim senzorom i podesiv je za razlučivost 1200 / 1600 / 2400 / 3200 / 4800 DPI. Pruža neusporedivu brzinu, točnost i glatki rad. Zbog svega toga savršen je i za najdinamičniju igru. Također ga možete uspješno koristiti na poslu.

Uređaj ima 8 programabilnih gumba i podržava složene makro funkcije. To također omogućuje najzahtjevnijim igračima da se prilagode svojim očekivanjima. Koristite ovu sposobnost da pobijedite protivnike u igri i još lakše srušite nove rekorde. Štoviše, mehanički prekidači miša izuzetno su izdržljivi - imaju životni vijek od oko 3 milijuna klikova.

Bez obzira na kojem hardveru igrate – uz Inphic možete uživati u preciznosti i glatkoći o kojoj sanjate u gotovo svakoj situaciji. PW6 je kompatibilan s najpopularnijim računalima i prijenosnim računalima opremljenim USB priključcima. Besprijekorno radi sa sustavima kao što su Windows XP/Vista/7/8.

Miš ima ergonomski dizajn koji pruža udobnost. Protuklizni jastučići osiguravaju da uređaj dobro stane u vašu ruku i da ne klizi. Štoviše, kabel od 1,8 m pruža pouzdanu vezu i omogućuje vam uživanje u slobodi kretanja, što je važno tijekom dinamične igre. Tipke na mišu izuzetno su tihe - tako da ih možete koristiti noću ili u knjižnici.

Nabavite miša koji će vas impresionirati ne samo svojom funkcionalnošću, već i jedinstvenim dizajnom. PW6 je bio opremljen RGB osvjetljenjem, koje možete prilagoditi po svom ukusu odabirom između 6 dostupnih načina rada. To mu omogućuje da fantastično nadopuni vašu opremu za igre i ukrasi vaš stol. Postoji i mogućnost isključivanja pozadinskog osvjetljenja ako vam nije potrebno.

MARKA Infski
MODEL PW6
TIP Optički
SUČELJE Usb
BROJ KLJUČEVA 8
KLJUČNI ŽIVOT Do 3 milijuna klikova
REZOLUCIJA 1200 / 1600 / 2400 / 3200 / 4800 DPI
POVEZATI Ožičen
DULJINA KABELA 1,8 m
BOJA siv
POZADINSKO OSVJETLJENJE Rgb
KOMPATIBILNOST Prijenosna računala i računala, Windows