Ovaj oglas je istekao!

Bluetooth bežična tipkovnica V750B infic

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 386 puta
Šifra oglasa: 5032206

Cijena:
25,22 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Tipkovnica
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Bluetooth bežična tipkovnica V750B infic
Bežična tipkovnica Inphic V750B ima 87 tipki sa škarastim prekidačima i kompatibilna je s raznim uređajima, poput računala, tableta, pa čak i pametnih telefona. Bluetooth povezivost omogućuje pouzdanu i stabilnu vezu, a dugotrajna baterija od 180 mAh osigurava dugo trajanje baterije. Uređaj je dovoljno kompaktan da vas prati gotovo svugdje.

Oslobodite se žica i steknite gotovo neograničenu slobodu. Tipkovnica koristi Bluetooth kako bi vam pružila pouzdan, stabilan i brz prijenos. Odlikuje se i širokom kompatibilnošću - lako ga je kombinirati ne samo s prijenosnim računalom, već i s tabletom, iPadom ili pametnim telefonom, na primjer. Da biste se povezali s uređajem po vašem izboru, jednostavno odaberite odgovarajuću kombinaciju tipki: FN + Q (Android uređaj), FN + W (Windows) ili FN + E (iOS).

Ne brinite da tipkovnica neće raditi kada to najmanje očekujete. Uređaj ima ugrađenu punjivu litij-polimernu bateriju, zahvaljujući kojoj vam može poslužiti do 20 dana s jednim punjenjem, pod pretpostavkom da ga koristite oko 2 sata dnevno. Štoviše, nakon nekog vremena neaktivnosti, V750B automatski ulazi u stanje mirovanja, što smanjuje potrošnju energije.

Tipkovnica ima 87 tipki sa škarama koje je lako ostaviti prstima i pružiti brz odziv. Također nudi praktičnu upotrebu multimedijskih gumba koji vam omogućuju jednostavan i brz pristup najvažnijim značajkama. Površina uređaja je protiv otisaka prstiju, što vam olakšava održavanje čistoće.

Uvijek možete nositi ovu praktičnu tipkovnicu sa sobom. Izuzetno je lagan i bez registarske pločice, pa zauzima mnogo manje prostora. Lako ga je staviti u torbu ili ruksak i ponijeti sa sobom u knjižnicu, sveučilište, posao ili odmor.

BOJA Bijeli
POVEZATI Bluetooth
DOMET Do 10m
BROJ KLJUČEVA 87
PREKIDAČI Škare
BATERIJA Litij polimer
KAPACITET BATERIJE 180 mAh
PRIKLJUČAK ZA PUNJENJE micro USB
KOMPATIBILNOST Prijenosna računala, računala, tableti, pametni telefoni, Windows, iOS, Android