Ovaj oglas je istekao!

Veterinar u kući - Vlatko Rupčić = dvije knjige 17x24 cm, 477 + 374 str,

Lokacija  Luščić, Karlovac, Karlovačka

Telefon  095/503-5058

Oglas pregledan: 456 puta
Šifra oglasa: 4772694

Cijena:
18,58 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Veterinar u kući - vlatko rupčić = dvije knjige 17x24 cm, 477 + 374 str, tvrdi uvez – kao nove, u kompletu za 140 kn

Preuzeto iz predgovora:

Prošlo je gotovo 50 godina što je objavljen prvi i dosada jedini priručnik »novo ilustrovani kućni liječnik domaćih životinja«, preveden s njemač-koga, a namijenjen poljoprivrednicima, uzgajivačima i drugim ljubitelji-ma životinja.
Razumljivo da je od tada znanost u području veterinarske medicine znatno uznapredovala.
Otkriven je niz zaraznih, nametničkih i drugih bolesti, usavršene su metode liječenja, pronađene su uspješne pre¬ventivne mjere protiv niza veoma opasnih bolesti koje prelaze sa životinja na ljude (zoonoza).
Nedostatak sličnog suvremenog kompendija ponukao me je da napišem priručnik »veterinar u kući«, koji je prvenstveno nami¬jenjen uzgajivačima i ljubiteljima životinja, peradi i ptica, ali može poslu¬žiti i širem krugu čitalaca, pružajući obavijesti o različitim bolestima.
Treba istaći da izlaskom ove knjige, veterinar nipošto ne postaje suvišan; naprotiv, jedan od zadataka priručnika je da vlasnike i ljubitelje životinja na jednostavan i razumljiv način upozna s bolestima kako bi znali na vri¬jeme pozvati veterinara i tako pomoći životinji ili pak u većoj stočarskoj proizvodnji izbjeći velike materijalne štete.
Priručnik obuhvata mnoge različite aktualne zarazne, parazitarne i druge bolesti gotovo svih vrsta domaćih životinja, uz to kunića, krznaša, golubova, papiga i kanaranica…

Cijena = 200 kn za jednu knjigu po izboru ili obje za ukupno 270 kn