Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Trg kralja Petra Svačića, stan 55 m2, 2S+DB

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 2412 puta
Šifra oglasa: 5087895

Cijena:
124.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 3-sobni
Površina: 55,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Energetski certifikat: U izradi
Stanje nekretnine: potrebna adaptacija
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Zagreb, Trg kralja Petra Svačića, stan 55 m2, 2S+DB
U centru Zagreba, u sklopu urbanističke cjeline Lenuzzijeve potkove, na Trgu kralja Petra Svačića prodaje se stan u potkrovlju zgrade s pogledom na istoimeni park. Površina stana iznosi 55 m2. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kupaonice, manjeg hodnika te treće sobe koja se može iskoristiti sukladno potrebama budućeg vlasnika. Stanu pripadaju i dva spremišta, jedno u podrumu zgrade a drugo na tavanu. Stan se nalazi na trećem katu u zgradi bez lifta. Stanarima zgrade je na raspolaganju zajedničko dvorište.
Zgrada je pregledana od strane stručnjaka za brzu procjenu oštećenja nakon potresa koji je pogodio područje Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije dana 22. ožujka 2020. godine, te je utvrđeno da je zgrada uporabljiva sa preporukom o postupanju (zelena oznaka – U2), dok je nakon potresa koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije sa epicentrom kod grada Petrinje, utvrđeno da je zgrada privremeno neuporabljiva – potreban detaljan pregled (žuta oznaka – PN1) te joj slijedi obnova.
Stan je duži niz godina koristio vlasnicima u svrhu najma te bi ga bilo potrebno u cijelosti renovirati.
Mikrolokacija stana je idealna. Nalazi se preko puta parka, blizu Spar supermarketa, 5 minuta pješice od Trga bana Josipa Jelačića, tramvajske stanice, Glavnog kolodvora, dječjeg vrtića i osnovne škole. Stanari zgrade imaju pravo na povlaštenu parkirališnu kartu ZagrebParkinga.
Najveći potencijal ove nekretnine leži u lokaciji i rasporedu. Iz navedenog razloga bismo je preporučili investitoru koji se planira baviti dnevnim ili dugoročnim najmom.