Zagreb, Trešnjevka – Niskoenergetski stan s obnovljivim izvorom energije 1...

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 112 puta
Šifra oglasa: 5840275

Cijena:
538.650 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Površina: 135,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2023

Opširnije o oglasu

Ovaj predivan stan nalazi se u zgradi koja koristi obnovljive izvore energije. Na krovu zgrade nalaze se solarni paneli koji omogućuju proizvodnju električne energije iz sunčeve svjetlosti.
Stan površine od 135 m2 nalazi se na prvom katu. Sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, što je idealno za obitelj ili za one koji trebaju dodatni prostor. Master spavaća soba ima vlastitu kupaonicu i garderobu. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica su otvorenog koncepta, što stvara prostran i ugodan prostor za druženje i obiteljska okupljanja. Iz dnevnog boravka izlazi se na zimski vrt, a stan još sadži i loggiu i balkon.
Stan je opremljen vrhunskom stolarijom koja je kvalitetno izrađena i pruža izvrsnu izolaciju. Hrastov parket daje prostoru toplinu i prirodan izgled, dok su talijanske keramičke pločice postavljene u kupaonicama i ostalim prostorijama kako bi pružile elegantan i trajan pod.
Ovaj stan nudi idealan spoj ekološke svijesti, kvalitetnih materijala i prostranosti, čineći ga privlačnim izborom za udoban i održiv životni stil.
Lokacija je idealna za miran obiteljski život, a radi dobre prometne povezanosti svi neophodni sadržaji koje nudi grad brzo su i lako dostupni.
U neposrednoj blizini nalazi se osnovna škola, parkovi, trgovina, kafići, autobusna stanica, ljekarna, tramvajska zona, do samog središta grada Zagreba potrebno je 10-tak minuta, a izlaz na autoput 1 km putem Zagrebačke avenije.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914339933
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent39792
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-tresnjevka-niskoenergetski-stan-s-obnovljivim-izvorom-energije-140-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga