Zagreb,Oporovec,sjajan 4-S stan vrtom,pečenjarom,garažom i parkingom

HOMES & LANDS, obrt za posredovanje u prometu nekretnina, vl. Ilija Tatarović (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Oporovec, Gornja Dubrava, Grad Zagreb

Telefon  098/517-877

Oglas je aktivan od 07.05.2024.
Oglas pregledan: 204 puta
Šifra oglasa: 5860340

Cijena:
394.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 169,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2010
Energetski certifikat: B
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Neka ova predivna vila bude vaša oaza mira i privatnosti, karakterizirana bujnim zelenilom i obiljem prirodnog svjetla.
4-soban stan na prvom katu u blizini svih bitnih sadržaja, pruža savršen spoj udobnosti i praktičnosti - autobusna stanica udaljena je samo 1 minutu, trgovine su u blizini, dok je centar grada udaljen tek 15 minuta vožnje.
Stan, koji se nalazi na prvom katu vile, oduševit će vas svojim prostornim rasporedom i funkcionalnošću, dok je prostor dvorišta,vrta,pečenjare u potpunosti odvojen i sastavni dio je pripadajućeg stana,koji se sastoji od hodnika,velikog open space prostora koji obuhvaća dnevni boravak i kuhinju s blagovaonicom, tri spavaće sobe (master soba i dvije manje sobe), kupaonice s kadom te prostrane terase i loggie.
Uz sam stan dolazi i prekrasan vrt, ograđen i privatiziran, s vrtnom kućicom opremljenom roštiljem, sudoperom, TV-om te ostavom s velikim hladnjakom. Vrt nudi obilje detalja za opuštanje i uživanje - mali vrt za vlastiti uzgoj povrća, kućica za psa, ljuljačke za djecu, ležaljke. Ova zelena oaza bit će vaša posebna domena, pružajući potpuni mir i privatnost uz mogućnošću izgradnje i vanjskog bazena.
Stambeni prostor je oko 100m2 s balkonom i lođon,vanjska terasa i predprostor 40m2,spremište je 6m2,garaža j 23m2,dva parkirna mjesta  PM3 I PM4 25m2,pomoćna zgrada(pečenjara,vrtna kućica 35m2),bunar u dvorištu s pitkom vodom,4m2, dok je prostrani vrt ukupne uređene površine 351m2.
Stan je potpuno opremljen vrhunskom opremom, uključujući hladnjak s ledenicom, pećnicu, perilicu posuđa, perilicu rublja, TV, klima uređaje te etažno plinsko grijanje. Dodatna sigurnost osigurana je video nadzorom i protuprovalnim vratima.
Ova nekretnina je građena s iznimnom kvalitetom, bez ikakvih oštećenja čak ni u potresu, zahvaljujući širokim zidovima od čak 70 centimetara.
Vlasništvo je uredno, 1/1. Info: 098 517 877

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga