Zagreb, Mlinovi – Luksuzni stan s krovnom terasom

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Mlinovi, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 5840220

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Površina: 245,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2010

Opširnije o oglasu

Prodajemo prekrasan stan smješten u idiličnom dijelu Mlinova, pružajući kombinaciju prostranosti, luksuza i udobnosti. Ovaj prostrani stan prostire se na 155 m2, a posebno se ističe predivna krovna terasa površine 90 m2. Stan ima i vlastitu garažu te dodatno vanjsko parkirno mjesto. Svojom praktičnom raspodjelom prostora i kvalitetnim materijalima, ovaj stan pruža vrhunsko iskustvo stanovanja.
Ovaj predivan stan pruža istinski rajski doživljaj za one koji cijene prostranost i luksuz. Velikodušan otvoreni prostor koji sjedinjuje blagovaonicu i dnevni boravak stvara idealno okruženje za obiteljska okupljanja i nezaboravna druženja. Svaka od tri prostrane spavaće sobe pruža nevjerojatan komfor, omogućavajući svim članovima obitelji udobno i opuštajuće mjesto za odmor dok moderne kupaonice pružaju dozu luksuza i udobnosti. Interijer kombinira LED rasvjetu i stropne ukrase s detaljima od stakla koji dodatno podižu razinu luksuza i elegancije ovog stana, stvarajući jedinstveni interijer koji će ostaviti snažan dojam na svakog posjetitelja.
Najimpresivniji dio ovog stana je bez sumnje prekrasna krovna terasa površine 90 m2. Ovdje možete uživati u privatnosti, organizirati večernje zabave ili jednostavno se opuštati uz panoramski pogled na okolnu prirodu.
Stan se nalazi u mirnom dijelu Mlinova, okružen zelenilom i prirodnim ljepotama. U blizini se nalaze škole, vrtići, trgovine i javni prijevoz, što čini ovu lokaciju idealnom za obiteljski život.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913588624
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent47708
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-mlinovi-luksuzni-stan-s-krovnom-terasom/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga