Zagreb, Medvedgradska – Jedinstveni stan sa zimskim vrtom

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gornji grad, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 5840218

Cijena:
580.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Površina: 222,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Godina izgradnje: 1948

Opširnije o oglasu

Predstavljamo vam prekrasan stan s nevjerojatnim potencijalom, smješten na atraktivnoj lokaciji u Medvedgradskoj ulici. Ova nekretnina pruža ne samo prostor i udobnost, već i životni stil.
Ovaj prostrani stan proteže se na tri etaže, pružajući vam iznimnu raznolikost i funkcionalnost prostora. S ukupno 222 m2, ovo je idealna prilika za obitelj koja traži prostrani dom ili za one koji cijene eleganciju i raskoš.
U unutrašnjosti stana nalazi se četiri prostrane spavaće sobe, osmišljene s udobnošću i funkcionalnošću na umu. Tri moderno opremljene kupaonice pružaju svakodnevnu praktičnost i luksuz. Posebna značajka ovog stana je idiličan zimski vrt smješten na zadnjoj etaži. Ovdje možete uživati u prirodnoj svjetlosti tijekom cijele godine, stvarajući savršeno mjesto za opuštanje ili druženje s prijateljima.
Lokacija je bez sumnje nevjerojatna. Stan se nalazi na prestižnoj adresi u Medvedgradskoj ulici, osiguravajući Vam blizinu svih ključnih sadržaja poput škola, dućana, restorana i zabave. Impresivno je to što je srce grada Zagreba udaljeno svega 10 minuta pješke, omogućavajući vam da lako istražujete sve čari grada.
Ova nekretnina ima iznimni potencijal za investitore. S obzirom na atraktivnu lokaciju, prostranost i mogućnost prilagodbe prema vlastitim željama, ovaj stan može postati dragocjeni kapitalni ulog za budućnost.
Kontaktirajte nas kako bismo Vam omogućili osobni obilazak i detaljnije predstavili sve što ova nekretnina može ponuditi.


Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913588624
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent47151
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-medvedgradska-jedinstveni-stan-sa-zimskim-vrtom/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga