Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Jarun, stan 71 m2 2S + DB, vrt 81 m2, garaža 16 m2

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jarun, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 1566 puta
Šifra oglasa: 5106641

Cijena:
330.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 101,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 2
Godina izgradnje: 2001
Energetski certifikat: U izradi
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Zagreb, Jarun, stan 71 m2 2S + DB, vrt 81 m2, garaža 16 m2
U zagrebačkom gradskom naselju Jarun prodaje se stan u visokom prizemlju zgrade izgrađene 2001. godine. Stan ima površinu od 71 m² i sastoji se od predsoblja i hodnika, WC-a za goste, kupaonice s WC-om, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinjske ostave, kuhinje, lođe, te vrta površine 81 m² s vrtnim kaminom. Stanu pripada i spremište u podrumu površine 4 m², a u cijenu je uključena i garaža u podrumu zgrade površine 16 m² s rolo vratima na daljinsko upravljanje. Ispred zgrade nalazi se uvučeni otvoreni parking koji je besplatan za sve stanare zgrade.
Stan se prodaje djelomično namješten. Grijanje je riješeno putem gradske toplane. Infrastruktura za alarmni sustav je već provedena, a stan sadrži i dva klima uređaja. Orijentacija stana je prema jugu, s pogledom na vrt i park u kojem se nalazi slijepa ulica. Prozori su prisutni u obje spavaće sobe i kuhinji, dok se u dnevnom boravku nalazi francuski balkon koji omogućuje veći dotok prirodne svjetlosti.
Visina stana, orijentacija na vrt i zelenilo pružaju stanarima privatnost. Iz vrta stana može se direktno doći do lokalne osnovne škole koja se nalazi na nekoliko desetaka metara od zgrade. U neposrednoj blizini nalaze se i dječji vrtić, ljekarna, Muller i SPAR trgovine, stajališta autobusa i tramvaja javnog gradskog prijevoznika, ŠRC Jarun, privatna poliklinika, park za pse, tržnica te poslovnice banaka. Vlasnik stana je fizička osoba.
Ova nekretnina je idealna za obitelj s predškolskom i osnovnoškolskom djecom te za osobe koje uživaju u blagodatima vrta. Zbog blizine brojnih sportsko-rekreativnih sadržaja, ljubitelji sportskih aktivnosti će u ovoj nekretnini pronaći svoj idealan dom.
Slobodno nam se obratite za više informacija i dogovor oko razgledavanja.