Zagreb, Jarun, stan 71 m2 2S + DB, vrt 81 m2, garaža 16 m2

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jarun, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas je aktivan od 07.11.2022.
Oglas pregledan: 1312 puta
Šifra oglasa: 5106641

Cijena:
330.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 101,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 2
Godina izgradnje: 2001
Energetski certifikat: U izradi
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Zagreb, Jarun, stan 71 m2 2S + DB, vrt 81 m2, garaža 16 m2
U zagrebačkom gradskom naselju Jarun prodaje se stan u visokom prizemlju zgrade izgrađene 2001. godine, od tri kata bez lifta. Stan je površine 71 m2. Sastoji se od predsoblja i hodnika, wc-a za goste te kupaone s wc-om, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinjske ostave, kuhinje, lođe, te vrta površine 81 m2 sa vrtnim kaminom. Stanu pripada i spremište u podrumu površine 4 m2 a u cijenu ove nekretnine ulazi i garaža u podrumu zgrade površine 16 m2 s rolo vratima na daljinsko upravljanje. Ispred zgrade se nalazi uvučeni otvoreni parking koji je besplatan za sve stanare zgrade.
Stan se prodaje djelomično namješten. Grijanje je riješeno putem gradske toplane. U stanu je provedena infrastruktura za alarmni sustav a sadrži i dva klima uređaja. Stan je orijentiran prema jugu tj. na vrt i park u kojem se nalazi slijepa ulica. Prozori se nalaze u obje spavaće sobe i kuhinji a u dnevnom boravku se nalazi francuski balkon što prostoru omogućuje veći dotok prirodne svjetlosti.Visina stana, orijentacija na vrt te zelenilo stanarima pružaju privatnost. Iz vrta stana se može direktno doći do lokalne osnovne škole koja se nalazi na nekoliko desetaka metara od zgrade. U neposrednoj blizini se nalazi i dječji vrtić, ljekarna, Muller i SPAR trgovine, stajališta autobusa i tramvaja javnog gradskog prijevoznika, ŠRC Jarun, privatna poliklinika, park za pse, tržnica te poslovnice banaka. Vlasnik stana je fizička osoba.
Ova nekretnina je idealna za obitelj s predškolskom i osnovnoškolskom djecom te za osobe koje uživaju u blagodatima vrta. Zbog blizine brojnih sportsko-rekreativnih sadržaja i ljubitelji sportskih aktivnosti će u ovoj nekretnini pronaći svoj idealan dom.
 
 
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga