Zagreb, Gramača - Luksuzni dvoetažni penthouse s prekrasnom terasom 212 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šestine, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5840203

Cijena:
604.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Površina: 212,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Godina izgradnje: 2022

Opširnije o oglasu

Ova prekrasna vila smještena u podnožju Sljemena, okružena zelenilom, te nudi spektakularan pogled na okolinu. Sastoji se od peterosobnog dvoetažnog stana koji se nalazi na prvom i drugom katu vile ukupne površine 212 m2. Izuzetna pažnja posvećena je kvaliteti gradnje, koristeći iznimno visokokvalitetne materijale.
Unutar stana nalaze se četiri prostrane spavaće sobe koje pružaju udobnost i privatnost. Dnevni boravak je povezan s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući otvoren i prostran prostor za druženje i zabavu. Stan se sastoji od dvije kupaonice opremljene hidromasažnim kadama, što pruža dodatnu dozu luksuza, te jedan dodatni WC za goste. Prekrasna terasa nudi izvanredan pogled na okolinu, a tu je i vrt koji doprinosi osjećaju mira i opuštanja.
Stolarija je izrađena od drva i aluminija, a prozori su opremljeni električnim podizanjem roleta. Vila ima i garažu s prostorom za dva automobila, kao i vanjski parking za dodatna vozila.
Lokacija stana je izvrsna, smještena u elitnom dijelu grada. U blizini se nalaze svi bitni sadržaji kao što su trgovine, restorani i ostali objekti potrebni za svakodnevni život. Također, u neposrednoj blizini se nalazi zelenilo koje pruža mogućnosti za opuštanje i rekreaciju.
Vlasništvo nad ovom nekretninom je 1/1, što znači da nema nikakvih tereta ili ograničenja. Vlasnički list je čist i uredan, što osigurava sigurnost i stabilnost pri kupnji ove vile.



Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent32253
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-gramaca-luksuzni-dvoetazni-penthouse-s-prekrasnom-terasom-212-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga