Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Gračani, stan 99 m2 2S + DB, garaža, parkirno mjesto

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 834 puta
Šifra oglasa: 5260092

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 99,00 m²
Grijanje: plin etažno
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Garaža: parkirno mjesto
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Zagreb, Gračani, stan 99 m2 2S + DB, garaža, parkirno mjesto
Prodaje se stan S3 u novogradnji u zagrebačkom gradskom naselju Gračani ukupne neto korisne površine 86 m2. Površina stana zauzima polovinu etaže prvog kata urbane vile sa ukupno dvije etaže i tri stana.
Stan se sastoji od dva hodnika, kuhinje blagovaone te dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, izbe, wc-a, kupaone, natkrivenog balkona, garaže te parkirnog mjesta ( oboje u cijeni stana).
Ukupna površina predmetne nekretnine s obračunatim koeficijentima je 99 m2.
U stanu će biti postavljeno podno grijanje, vanjska i unutarnja stolarija, sanitarije te video nadzor. Podne obloge se u inicijalnoj fazi mogu birati u dogovoru s investitorom.
Zgrada će biti izvedena vertikalnim i horizontalnim serklažima, armirano-betonskim elementima čija je osnovna uloga ukrućivanje zidanih zidova i omogućavanje ravnomjernog raspoređivanja opterećenja koje se prenosi s međukatne konstrukcije na zidane zidove. Pregradni zidovi će biti izvedeni od blok opeke. Međukatna konstrukcija će biti izvedena armiranobetonskim pločama. Na fasadi zgrade će biti izvedena 15 cm debela termoizolacija. Cijeli objekt imat će A+ energetski razred.
Ova urbana vila nalazi se u manje prometnoj ulici. Zgrada gleda prema Medvednici. U radijusu od nekoliko stotina metara se nalaze: dječji vrtić, osnovna škola, dom zdravlja, veterinarska ambulanta, trgovina s mješovitom robom, tramvajska i autobusna postaja, trgovački centar Meridijan 16 te planinarske staze na Medvednicu.
Ovaj prostrani stan u urbanoj višestambenoj vili spaja sve prednosti života u kući i stanu. Komfor stanovanja, mir i privatnost te dovoljno zelene površine u okruženju te istovremena blizina centra učinit će ovu nekretninu posebno interesantnom mlađim, poslovnim kupcima.