Zagreb, Gračani - Luksuzan trosoban stan u vili 128 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5840198

Cijena:
499.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Površina: 128,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024

Opširnije o oglasu

U prestižnoj vili na Gračanima, podno Sljemena, smješten je trenutno u izgradnji luksuzan trosoban stan, pružajući potencijalnim vlasnicima jedinstvenu priliku za prilagodbu svog doma prema vlastitim preferencijama. Stan odiše elegancijom i udobnošću, predstavljajući pravu oazu luksuza.
Zatvorena stambena površina stana iznosi 80 m2 s terasama natrivenim i ne natkrivenim  22 m2 te ravnim krovom 16,4 m2 parkirnim vanjskim 2,5 m2 te parkirnim unutarnjim odnosno garažnim mjestom 7,5 m2 stan je ukupne NKP 128,4 m2.
Stan se nalazi na 2. katu vile, unutar stana se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, pri čemu je master spavaća soba opremljena garderobom i izlazom na terasu. Open space dnevni boravak, integriran s kuhinjom i blagovaonicom, stvara prostran i funkcionalan prostor za druženje i svakodnevni život. Stan također uključuje kupaonicu, pridonošći potpunom udobnosti i praktičnosti življenja.
Posebna atrakcija ovog stana je izlaz na krovnu terasu, pružajući stanarima privatni prostor za opuštanje, uživanje i uživanje u prekrasnim pogledima na okolinu.
Uz sve ovo, stan uključuje garažno parkirno mjesto i dodatno vanjsko parkirno mjesto, pružajući praktično rješenje za parkiranje vozila.
Stan je vrhunski opremljen luksuznom opremom i sofisticiranim dizajnom. Visina stropova iznosi 3 metra, a stakla su troslojna, protuprovalna i sigurnosna. Sve stolarije, kako unutarnje tako i vanjske, pružaju visoku razinu sigurnosti, uključujući aluminijsko-drvene prozore s električnim roletama, komarnike te automatske klizne stijene. Dodatno, stan je opremljen Smart Home sustavom.
Podovi kombiniraju mramorne pločice i parket od drveta, te vrhunske tapiserije. Sustavi kao što su dizalice topline, podno grijanje, alarmni sustav te video nadzor pridonose udobnosti i sigurnosti stanovanja.
Ova nekretnina nalazi se na vrhunskoj lokaciji podno Sljemena, omogućavajući potpuni mir i privatnost, okružena prirodom. Unatoč tome, nudi blizinu svih bitnih sadržaja, uključujući Meridijan šoping centar te udaljenost od samo 300 metara od tramvajske, autobusne stanice i Sljemenske žičare.
Luksuzna vila u kojoj se stan nalazi sadrži solarnu energanu.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent59934
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-gracani-luksuzan-trosoban-stan-u-vili-120-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga