Zagreb, Gračani - Luksuzan stan s vrtom u stambenoj novogradnji 204 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5840193

Cijena:
794.833 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Površina: 204,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024

Opširnije o oglasu

Gračani su poznatiji kao jedna od najljepših lokacija za život u gradu Zagrebu, okružena prirodom te svega par minuta vožnje udaljena od centra grada. Na toj prekrasnoj lokaciji smjestile su se luksuzne vile od kojih svaka obuhvaća tri stana. U jednoj od vila smjestio se luksuzan stan u prizemlju vile. Stan zatvorene stambene površine 113 m2, s pripadcima i vrtom sveukupno iznosi 203,80 m2.

Vile su smještene u neposrednoj blizini tramvajske zone te nove žičare koja vodi na Sljeme te su pozicionirane tako da utjecaj buke ne utječe na mir i sklad života u vilama. Također blizina meridijan shooping centra, gradskog vrtića, osnovne škole te doma zdravlja čine ovu lokaciju odličnom za život.





Stan se sastoji od: master spavaće sobe s pripadajućom kupaonicom i garderobom, dvije spavaće sobe, kupaonice, open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, WC-a, hodnika, vešeraja, natkrivene prostrane terase s vrtom, spremišta.


Stan sadrži garažno parkirno mjesto i vanjsko parkirno mjesto.






Misao je vodilja ovog projekta izgraditi dugotrajnu i kvalitetnu nekretninu uz korištenje ekološki prihvatljivih materijala te kao konačni proizvod stvoriti zdravu, funkcionalnu, ekološki prihvatljivu i energetski učinkovitu sredinu za život koju ćemo kupcu moći ponuditi po najboljoj cijeni na tržištu.



Na takvu strukturu objekta ugradili smo opremu koja nadopunjava takvu funkciju poput ventilacije s rekuperatorom topline i automatskom regulacijom vlažnosti zraka i pročišćavanjem zraka, a takvo rješenje rezultira time da se prozori u kritičnim periodima poput vrućih ljetnih ili hladnih zimskih dana ne trebaju otvarati te se time ne gube vlastiti energenti, nego se čuvanjem te energije istovremeno postiže savršena cirkulacija zraka s idealnom vlagom u stanu.
Implementirano je i ekološki osviješteno grijanje i hlađenje preko dizalice topline koja s obzirom na gore navedenu za 40% bolju fiziku zgrade i ventilaciju s rekuperatorom topline omogućava veću uštedu energije.
U stanovima je projektirano podno i stropno grijanje te stropno ventiliranje i hlađenje. Stolarija je na najvišem nivou po pitanju toplinske karakteristike. Izrađena je od aluminijskih/drvo profila kod kojih je boja aluminija posebne crne boje, dok je drvo hrast. Stakla su sigurnosna, protuprovalna i troslojna – vanjsko i unutrašnje staklo lamelirano. Automatske podizno-klizne stijene su niskopodne. Sva stolarija ima sigurnosne brave za zaštitu djece, s ugrađenim komarnicima i električnim izo roletama.
U svaki stan vodi lift iz garaže.






Ove vile predstavljaju istinsku sintezu luksuza i održivosti na vrhunskoj lokaciji. Useljenje se očekuje na jesen 2024. godine.



Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent63143
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-gracani-luksuzan-stan-s-vrtom-u-stambenoj-novogradnji-204-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga