Zagreb, Gračani - Ekskluzivan dvoetažan stan u vili 490 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 5840187

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Površina: 490,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: višeetažni
Godina izgradnje: 2024

Opširnije o oglasu

U luksuznoj vili na Gračanima podno Sljemena smjestio se jedinstveni dvoetažni stan koji predstavlja istinsku oazu elegancije i udobnosti. Trenutno je u fazi izgradnje, pružajući potencijalnim vlasnicima priliku da prilagode svoj dom prema vlastitim željama.
Stan se proteže na impresivnih 347 m2 stambene zatvorene površine ukupno s terasama i pripadcima 490 m2 površine raspoređenih na podrumu, prizemlju i katu.
U podrumu se ističe spa soba opremljena jacuzzijem i saunom, pružajući prostor za potpuno opuštanje i wellness. Osim toga, podrum sadrži dnevni boravak s vinotekom, kuhinjom i blagovaonicom. Iz spa sobe može se izaći u garažu koja također uključuje lift za brz i udoban pristup prizemlju i katu.
Prizemlje nudi prostrani dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom, teretanu i WC. Velika terasa na prizemlju vodi do vanjskog bazena i prekrasnog vrta u kojem se nalazi vanjska kuhinja s kaminom i roštiljem, stvarajući idealno mjesto za opuštanje i druženje.
Na katu, lijeva strana obuhvaća dječji dnevni boravak za igre i zabavu, dvije dječje spavaće sobe, kupaonicu te izlaz na terasu. Desna strana kata sadrži master roditeljsku spavaću sobu, radnu sobu, kupaonicu, garderobu i terasu.
Stan je opremljen s dva garažna parkirna mjesta i dva vanjska parkirna mjesta.
Stan je vrhunski opremljen luksuznom opremom i sofisticiranim dizajnom. Visina stropova iznosi 3 metra, a stakla su troslojna, protuprovalna i sigurnosna. Sve stolarije, kako unutarnje tako i vanjske, pružaju visoku razinu sigurnosti, uključujući aluminijsko-drvene prozore s električnim roletama, komarnike te automatske klizne stijene. Dodatno, stan je opremljen Smart Home sustavom.
Podovi kombiniraju mramorne pločice i parket od drveta, dok gornji kat sa sobama krase vrhunske tapiserije. Sustavi kao što su dizalice topline, podno grijanje, alarmni sustav te video nadzor pridonose udobnosti i sigurnosti stanovanja.
Ova nekretnina nalazi se na vrhunskoj lokaciji podno Sljemena, omogućavajući potpuni mir i privatnost, okružena prirodom. Unatoč tome, nudi blizinu svih bitnih sadržaja, uključujući Meridijan šoping centar te udaljenost od samo 300 metara od tramvajske i autobusne stanice te 300 m od žičare.
Luksuzna vila u kojoj se stan nalazi sadrži solarnu energanu.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent59911
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-gracani-ekskluzivan-dvoetazan-stan-u-vili-490-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga