Zagreb, Gornji Bukovac - Moderan četverosoban stan 172 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gornji Bukovac, Maksimir, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5840180

Cijena:
550.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Površina: 172,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1

Opširnije o oglasu

Na Gornjem Bukovcu samo nekoliko minuta hoda od Maksimira, u visokom prizemlju održavane stambene zgrade. Ovaj prekrasan četverosoban stan prostire se na neto korisnoj površini od 172,17 m2.
Ulaz u stan vodi vas u prostrani hodnik koji vodi do svih prostorija. Dnevni boravak osvijetljen je prirodnim svjetlom te ima izlaz na loggiu, pružajući vam ugodan kutak za opuštanje. Kuhinja je moderno opremljena i povezana s blagovaonicom, stvarajući funkcionalan prostor za obiteljska okupljanja ili druženje s prijateljima. Stan ima tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju prostrani walk-in ormar, pružajući dovoljno prostora za pohranu osobnih stvari. Dvije kupaonice pružaju udobnost i praktičnost, te su opremljene suvremenim sadržajem.
Osim prostranosti i modernog uređenja, stan se ističe i svojom svijetlošću, stvarajući ugodnu atmosferu za život. Nalazi se na mirnoj lokaciji, okružen prirodom, što pruža osjećaj mira i privatnosti. Unatoč tome, stan je i dalje dobro povezan s javnim prijevozom, trgovinama, školama, vrtićima te ostalim potrebnim sadržajima, čime se omogućuje ugodan i praktičan životni stil.
Dodatna pogodnost ovog stana su dva vanjska parkirna mjesta koja pripadaju stanu, osiguravajući praktično rješenje za parkiranje vozila.
Ukratko, ova nekretnina predstavlja idealan spoj udobnosti, praktičnosti i modernog stila života, čineći je privlačnom opcijom za sve one koji traže kvalitetan dom u mirnom, ali dobro povezanom okruženju.













Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913588624
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent63520
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-gornji-bukovac-moderan-cetverosoban-stan-172-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga