Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Dugave, stan 80 m2, 3S + DB, dva parkirna mjesta

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Dugave, Novi Zagreb - Istok, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 1162 puta
Šifra oglasa: 5224681

Cijena:
210.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 80,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2008
Energetski certifikat: U izradi
Garaža: parkirno mjesto
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Zagreb, Dugave, stan 80 m2, 3S + DB, dva parkirna mjesta
Prodaje se stan u zagrebačkom naselju Dugave površine 80 m2. Stan se nalazi u manjoj zgradi novije gradnje na trećem katu od tri kata bez lifta. Zgrada je završena 2008. godine. Ulaz ima ukupno 12 stanova. Predmetni stan je jedini na katu.
Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice s wc-om, tri spavaće sobe, prostrane terase te dva parkirališna mjesta koja su etažirana te su navedena u vlasničkom listu.
U ukupnoj površini nekretnine iskazane su povšine terase i parkinga sa obračunatim koeficijentima. Terasa ima stvarnu površinu 38,9 m2 a iskazano je 9,7 m2. Svako parkirno mjesto ima površinu od 12,5 m2 a iskazano je 3,1 m2 po mjestu.
Nekretnina se prodaje djelomično namještena. Grijanje je riješeno putem poduzeća HEP Toplinarstvo d.o.o.
Ova nekretnina nema tereta niti aktivnih plombi. U seriji zagrebačkih potresa, zgrada nije pretrpjela oštećenja.
U susjedstvu se nalazi puno zelenih površina s pješačkim stazama što Dugave čini jednim od ugodnijih kvartova za život. U radijusu od nekoliko stotina metara se nalaze dječji vrtić, osnovna škola, dom zdravlja, ljekarna, stajališta autobusnih linija 109,220,295,307 i 308.U neposrednoj blizini su i trgovine Spar, Konzum, Lidl, te Kaufland, te trgovački centri Supernova te Avenue Mall. Ljubiteljima rekreacije na raspolaganju je obližnji bazen u Utrinama. Pripadnicima poslovne zajednice treba istaknuti blizinu zagrebačke obilaznice udaljene svega 5 min vožnje od stana te zračne luke Zagreb udaljene 10 minuta.
Ova nekretnina predstavlja odličan odnos dobivenog i uloženog te je idealna za veću obitelj ili za osobu kojoj je potreban komforniji stan.