Zagreb (Donji grad) - novouređeni 3-sobni stan, 87.00 m2

Rimac Real Estate d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  097/735-6650

Oglas je aktivan od 25.01.2024.
Oglas pregledan: 506 puta
Šifra oglasa: 5616675

Cijena:
345.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 3-sobni
Površina: 87,00 m²
Grijanje: plin etažno
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Broj balkona: 1
Broj etaža: 1
Energetski certifikat: B
Stanje nekretnine: odlično
Vanjska vrata: vrata protuprovalna
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • klima
Blizina
  • autobus
  • fakultet
  • osnovna škola
  • park ili šuma
  • srednja škola
  • tramvaj
  • vrtić

Opširnije o oglasu

Stan površine 87 m² s 2 prostrane spavaće sobe predstavlja savršen spoj udobnosti, modernog stila i funkcionalnosti. Nedavno je prošao temeljitu obnovu te je opremljen vrhunskim aparatima, pružajući visok standard življenja.

Grijanje je riješeno podnim sustavom, uz pomoć Boschovog visokoučinkovitog bojlera i pametnog termostata tvrtke Google Nest, koji jamče učinkovitost i kontrolu potrošnje energije. Uz ove moderne tehnološke dodatke, stan je opremljen s dva nova klima uređaja, čime se osigurava optimalna temperatura tijekom cijele godine. Također, tu su i tri pametna televizora, perilica i sušilica rublja, perilica posuđa, indukcijska ploča te pećnica, pružajući potpunu funkcionalnost i praktičnost svakodnevnog života.

Smješten u blizini Šubićeve ulice, autobusnog kolodvora, škola, vrtića, poliklinika, Tvornice, Trga Žrtava fašizma, MORH-a, fakulteta političkih znanosti te prekrasnih parkova Zagreba, stan se nalazi u potpuno obnovljenoj zgradi koja je zaštićeni spomenik kulture. Vanjska i unutarnja fasada su novoizgrađene, a stubište je također obnovljeno, pridonoseći estetici i očuvanju povijesne vrijednosti zgrade.

Dizajnerski uređen, prostran i svijetao, stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike kupaonice s WC-om, spremišta, blagavaonice, dnevnog boravka, kuhinje s kuhinjskim otokom te dvije spavaće sobe, svaka s vlastitim "walk-in" ormarima. Prostrana kupaonica opremljena je samostojećom kadom, tuš kabinom i bideom, pružajući dodatnu udobnost i luksuz. U spavaćim sobama nalaze se kreveti veličine 180x200 cm i 200x200 cm s potpuno novim madracima vrhunske hotelske kvalitete. Svaka spavaća soba ima vlastiti balkon koji pruža pogled na mirnu, dvorišnu stranu zgrade, dodajući dozu privatnosti i opuštanja.

Za više informacija nazovite na: +385 97 735 6650 ili pišite na: [email protected]


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga