Zagreb, Donje Svetice –Trosoban stan u izgradnji 108 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 5840167

Cijena:
372.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 108,00 m²

Opširnije o oglasu

U Heinzelovoj ulici u Zagrebu u prizemlju stambene zgrade smjestio se trosoban stan u fazi izgradnje ukupne NKP 108,70 m2 zatvorene stambene površine 88,47 m2.
Zgrada se nalazi u Heinzelovoj ulici, što je odlična lokacija jer je blizu Maksimira i centra grada, što omogućava lak pristup brojnim sadržajima, trgovinama, restoranima i zabavnim aktivnostima. Također, budući da je riječ o prometnoj ulici, omogućava brz pristup javnom prijevozu i glavnim prometnicama.
Stan se sastoji od : hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, master spavaće sobe, dvije kupaonice, ostave, loggie, natkrivene terase s vrtnom terasom i spremištem.
Tehnologija i oprema: Zgrada će biti opremljena najsuvremenijom tehnologijom kako bi osigurala udobnost i efikasnost. Primjerice, koristit će se podno grijanje i klima hlađenje putem Samsung toplinskih pumpi, što omogućava energetski učinkovito održavanje željene temperature u stanovima. ALU stolarija s 3-slojnim staklom osigurava dobru izolaciju od buke i topline. Također, prisutan je video nadzor koji povećava sigurnost stanara.
Zgrada se sastoji od podzemne garaže sa spremištima te vanjskog parkirališta, svakom stanu pripada spremište te parkirno mjesto.
Ova stambena zgrada u izgradnji u Heinzelovoj ulici u Zagrebu obećava udoban i suvremen način života te je privlačna opcija za one koji traže stan u blizini gradske jezgre i svih njezinih pogodnosti.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914339933
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent53307
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-heinzelova-trosoban-stan-u-izgradnji-108-m2/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga