Zadar/Vidikovac- 2-SOBNI STAN! LIFT! 3. KAT! NOVOGRADNJA!

NIX nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vidikovac, Zadar, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/517-985, 095/395-4140

Oglas je aktivan od 24.01.2024.
Oglas pregledan: 88 puta
Šifra oglasa: 5615543

Cijena:
259.100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 83,56 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Projekt visokokvalitetne novogradnje na odličnoj lokaciji! Projekt se sastoji od moderne zgrade sa 18 stambenih jedinica. Stanarima su na raspolaganju dizalo, garažna i vanjska parkirna mjesta te ostave u podrumu zgrade.
U izgradnji se koriste visoko kvalitetni materijali. Konstrukcija zgrade je armirano-betonska te je projektirana za visoku razinu potresa. Toplinska izolacija je kamena vuna 10 cm sa ventilirajućom fasadom, PVC stolarija - troslojna stakla, elektro rolete +komarnici. Unutrašnjost stanova se oprema visoko kvalitetnim parketom u dnevnom boravku i spavaćim sobama, visoko kvalitetne keramičke pločice i sanitarije, protupožarna i protuprovalna vrata, podno grijanje u kupaonicama i dnevnim boravcima, inverter klima uređaji, video parlafon..
Stan S17 nalazi se na trećem katu zgrade te se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka sa izlazom na loggiu, hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe, ukupne netto površine 65,64 m2. Stanu pripada jedno garažno parkirno mjesto, natkriveno vanjsko parkirno mjesto te ostava koja se nalazi u podrumu zgrade. Sveukupna netto korisna površina stana sa pripadcima iznosi 83,56 m2.
Kupnjom nekretnine u ovom projektu, KUPAC NE PLAĆA POREZ NA PROMET NEKRETNINAMA!
 
 
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga