ZADAR, SUKOŠAN, 2s+db stan u vrhunskoj novogradnji s pogledo

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sukošan, Zadarska

Telefon  091/899-5705, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 13.02.2024.
Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 5739049

Cijena:
270.480 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 96,60 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

ZADAR SUKOŠAN, 2s+db stan u vrhunskoj novogradnji od poznatog investitora.

Prodajemo stan S-2, (Zgrada C) koji se nalazi u prizemlju stambene novogradnje od šest stambenih jedinica. Stan je u naravi dvosobni s dnevnim boravkom sveukupne stambene površine od 96,60m2.
Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog djela s kuhinjom i blagovaonicom, s izlazom na balkon-terasu, dvije spavaće sobe, dva kupatila i vešerajem.

Stanu u vlasništvu pripada jedno vanjsko parkirno mjesto. Postoji mogućnost kupovine garažnog parkirnog mjesta i spremišta.

Stanovi će se prodavati u fazi ključ u ruke dok se planirani rok izgradnje i useljenje očekuje u prvom tromjesečju 2025g.

Izezetna i mirna lokacija udaljena svega 100 metara od mora, plaža i okolnih sadržaja.

Odličan omjer cijene kvalitete i same lokacije daju ovoj nekretnini prednost.

Prilika koja se ne propušta.

Sve 3 zgrade su građene kvalitetnim sustavom gradnje i sastoje se od protupotresne armirano betonske konstrukcije. Unutarnji zidovi i stropovi su izvedeni fino glatkim površinama uz milimetarsku toleranciju. Vanjski zidovi su kvalitetno izolirani sa 10cm termoizolacije, te sadrže pored klasične žbuke i vodoodbojnu završnu žbuku u boji.

Sve zgrade posjeduju energetski cerfikat A+

Svi stanovi su opremljeni visokokvalitetnim PVC prozorima i vratima sa ALU roletama na struju, te rolo komarnicima. Vanjska stolarija je kvalitetno ugrađena po sistemu RAL i izolirana, te su ugrađena ISO stakla punjena plinom.

Svaki stan ima zaseban priključak vode i struje sa dovoljno snage prema površini stana. Elektroinstalacije su izvedene prema najvišem standardu, te sadrže modernu seriju prekidača i utičnica proizvođača TEM Modul. Unutarnja i vanjska rasvjeta je riješena sa LED tehnologijom.

Svaki stan ima mogućnost spajanja vlastitog Telefonskog i internet priključka, ali može i zajedničku internet konekciju koristiti.

Svaka zgrada posjeduje video nadzor, te vlasnici stanova dobiju pristup. Grijanje i hlađenje je riješeno pomoću kvalitetnih klima uređaja zasebno u svakom stanu. Grijanje tople vode se vrši pomoću vlasitog bojlera u svakom stanu.

Sanitarije i sanitarna oprema je ugrađena od renomiranih europskih proizvođača, te je spremna za korištenje. Stanovi se ne opremaju namještajem osim sanitarija i sanitarne opreme u kupaonicama. U kupaonicama su ugrađene vrhunske porculanske keramičke pločice. Podovi u svakom stanu su opremljeni vrhunskim porulanskim keramičkim pločicama, te su podovi u sobama opremljeni vodoodbojnim materijalom nalik laminata u imitaciji drveta.

Penthouse stanovi u zgradi A i C su dodatno opremljeni podnim grijanjem u kompletnom stanu, koje je pogonjeno od dizalice topline. Topla voda se zagrijava pomoću solarnih sustava na krovu i električnog bojlera. Podovi su kompletno opremljeni porculanskim keramičkim ploičicama i u sobama. Svaki penthouse stan ima svoj izlaz na krovnu terasu, koju može koris u privatne svrhe.


Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27665

Darko Miculinić
Vanjski suradnik
Mob: +385 91 899 5705
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga